Ajuts a iniciatives de reforç de la competitivitat per a projectes de clústers de l’any 2020 - Projectes de desenvolupament i innovació (LIN02).
L’objectiu principal del projecte ‘’FoodStart.CAT. Disseny del programa català d’startups d’alimentació’’ , és definir la creació d’un programa que serveixi per donar visibilitat a les startups del sector alimentari i fer xarxa amb diferents empreses del sector o complementàries, aprofitant el marc de relacions i de comunicació existents a l’entorn dels clústers alimentaris catalans.
Ajuts a iniciatives de reforç de la competitivitat per a projectes de clústers de l’any 2020 - Projectes de desenvolupament i innovació (LIN02).
La primera fase del projecte ens ha permès detectar una sèrie de reptes transversals als quals s’enfronten els cinc clústers involucrats, i serveixen de base per ajustar el pla de treball inicialment previst amb el que es proposa en el projecte. Entre els principals desafiaments hi trobem:
Aquest projecte (incloent la fase anterior i la propera) pretén definir les bases d’un programa català d’startups d’alimentació, i s’establiran ja les primeres accions a realitzar durant l’any 2022.
Membres: