AGENDA

Properes activitats


Jornada coorganitzada en col·laboració INNOVI i el Clúster Food Retail amb el suport d'ACCIÓ.

Es tracta d'una Masterclass a càrrec de Clara Callís,  especialista en LinkedIn i consultora de màrqueting digital que ajuda professionals i empreses a potenciar la seva visibilitat, posicionar-se amb claredat i generar oportunitats reals a través d'una estratègia efectiva a LinkedIn.

Estratègies de creixement per a empreses del sector de l'alimentació

ACCIÓ Passeig de Gràcia, 129 Sala InterACCIÓ 08008 Barcelona

2 juliol 2025

Jornades i conferències

Vols accelerar el creixement de la teva empresa?

Guanyar dimensió és clau per al futur de la teva empresa. Si vols conèixer diferents estratègies i metodologies de la mà de consultors acreditats, participa en aquesta sessió pràctica en la que podràs:

Conèixer aspectes clau per impulsar el creixement, tant orgànic com inorgànic.Entendre quins són els factors d’èxit d’una fusió o adquisició.Aprendre com fer la teva empresa més competitiva.Resoldre dubtes i obtenir suport en els reptes que se’t plantegin.

A més, també podràs conèixer de quina manera dues empreses catalanes del sector de l’alimentació, Familia ...

Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.

Activitats anteriors


  • Eficiència i estalvi del vector aigua amb la innovació tecnològica

    Biblioteca Ramon Bosch de Noya, Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10 Sant Sadurni

    L’Ajuntament de Sant Sadurní i INNOVI us conviden a participar en una jornada participativa per conèixer els resultats del projecte EFIVI sobre Estalvi d'aigua i eficiència enegètica i avançar conjuntament en la definició dels reptes de futur del sector vitivinícola.

    Programa:

    11:00 h – Benvinguda institucionalA càrrec d'Eva Curces, Regidora d’Hisenda, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç i Consum.

    11:10 h – Resultats del projecte EFIVI

    A càrrec de Ruth Canicio (Dr Consulting Chemist)

    11:20 h – Taula rodona amb empreses participants: Elena Loredana,  Raventós i Blanc David Piquè, Gramona Victor Esteva,   Maria Notó SA Eudald Amores, Covides

    12 ...

  • Jornada de presentació d’ENOCONSENS INTERLAB

    ONLINE

    ENOCONSENS INTERLAB, un circuit interlaboratori d'anàlisi sensorial de vins que hem posat en marxa fa tres anys i que compta ja amb la participació de més d'un centenar de tastadors professionals.

  • Optimització de la logística de l'alimentació

    Stand ICIL A158 - SIL Barcelona

    Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.

  • 5è Simposi de Viticultura Regenerativa

    VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès

    El proper dijous, 12 de juny, de 9:30 a 13:30 hores, al VINSEUM de Vilafranca del Penedès, se celebra el 5è Simposi de Viticultura Regenerativa amb el títol 'Vinyes vives: estratègies regeneratives per a l'ecosistema vitivinícola'.

  • CarbonFlow: carboni del bosc a la vinya

    Sala el cafè Carrer de Selma, 2 El Pla de Manlleu (Aiguamúrcia)

    Millorar els sòls dels nostres cultius és una necessitat i una urgència. Les pràctiques agrícoles de les darreres dècades han augmentat l’impacte de l’activitat agrícola mil·lenària en els nostres sòls i darrerament estem prenent consciència de les conseqüències. Aquestes pràctiques ens han permès prosperar, però les seves conseqüències posen en perill la continuïtat de l’activitat, especialment amb la gravetat del canvi climàtic que s’espera els propers anys. Una bona manera de resoldre aquest problema és la transferència del carboni d’allà on el seu excés és un problema, com és el cas de molts dels nostres boscos. El Carbonflow és un ...

  • Noves alternatives al sulfurós: cap a una vinificació més saludable

    Cooperativa Unió, Reus

    En aquesta sessió, posarem especial èmfasi en l’exploració d’alternatives a l’ús tradicional del sulfurós, un component habitualment utilitzat com a conservant en els processos d’elaboració del vi, però cada cop més qüestionat per les seves implicacions per a la salut i la sostenibilitat. La reducció o substitució del sulfurós no només respon a una demanda creixent dels consumidors que  busquen productes més naturals i saludables, sinó també a una inquietud per part dels elaboradors de vi, que volen innovar i adaptar-se a les noves exigències del mercat sense renunciar a la qualitat i l’estabilitat dels seus productes. Aquesta jornada serà ...

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies