Jornada sobre les fermentacions del vi en el celler.
Les Hores de la INNOVació és una jornada de 60 minuts aproximadament on un màxim de 3 ponents presenten els seus productes innovadors en relació a una temàtica principal que, en aquest cas, són les fermentacions.
Les empreses que realitzaran les presentacions són Enartis, AZ3Oeno, Agrovin i la Universitat Rovira i Virgili.
12.00h Presentació jornada
Eloi Montcada, INNOVI
12:05h Bioprotecció des de les primeres fases de fermentació
Pablo Izquierdo, Director tècnic d'Enartis Espanya i Sud-amèrica
12:20h Fermentació segura amb llevats indígenes
Álvaro Ruíz-Apilánez, Responsable de consultoria d'AZ3OENO
12:35h Control de la fermentació alcohòlica: més enllà de la densitat i de la temperatura
Rebeca Lapuente, Dept Tècnic d'Agrovin
12:50h Minimització de la fermentació malolàctica no desitjada en vins escumosos
Dra. Cristina Reguant, Professora de la Facultat d'Enologia de la URV
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments