Jornada sobre les fermentacions del vi en el celler.
Les Hores de la INNOVació és una jornada de 60 minuts aproximadament on un màxim de 3 ponents presenten els seus productes innovadors en relació a una temàtica principal que, en aquest cas, són les fermentacions.
Les empreses que realitzaran les presentacions són Enartis, AZ3Oeno, Agrovin i la Universitat Rovira i Virgili.
12.00h Presentació jornada
Eloi Montcada, INNOVI
12:05h Bioprotecció des de les primeres fases de fermentació
Pablo Izquierdo, Director tècnic d'Enartis Espanya i Sud-amèrica
12:20h Fermentació segura amb llevats indígenes
Álvaro Ruíz-Apilánez, Responsable de consultoria d'AZ3OENO
12:35h Control de la fermentació alcohòlica: més enllà de la densitat i de la temperatura
Rebeca Lapuente, Dept Tècnic d'Agrovin
12:50h Minimització de la fermentació malolàctica no desitjada en vins escumosos
Dra. Cristina Reguant, Professora de la Facultat d'Enologia de la URV
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios