En aquesta última sessió del curs per a la millora estratègica de petits cellers, es podrà gaudir d'un dinar-maridatge amb en David Seijas, exsumiller d'El Bulli, que ens il·lustrarà amb la seva experiència fent maridatges.
Començarem a les 13.00 donant la benvinguda per part de Josep Serra de La Vinyeta i Eloi Montcada del clúster INNOVI.
Seguidament en David Seijas farà una explicació de què és el maridatge i les oportunitats que comporta pels cellers.
A continuació s'iniciarà el dinar-maridatge amb productes de proximitat (molts d'ells de la mateixa Vinyeta) i amb la degustació de vins dels propis participants del curs. En David Seijas farà el seguiment i aportarà els seus coneixements per entreveure maneres interessants de maridar i comunicar els vins.
Exclusiu pels inscrits al curs.
Celler La Vinyeta
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments