En aquesta última sessió del curs per a la millora estratègica de petits cellers, es podrà gaudir d'un dinar-maridatge amb en David Seijas, exsumiller d'El Bulli, que ens il·lustrarà amb la seva experiència fent maridatges.
Començarem a les 13.00 donant la benvinguda per part de Josep Serra de La Vinyeta i Eloi Montcada del clúster INNOVI.
Seguidament en David Seijas farà una explicació de què és el maridatge i les oportunitats que comporta pels cellers.
A continuació s'iniciarà el dinar-maridatge amb productes de proximitat (molts d'ells de la mateixa Vinyeta) i amb la degustació de vins dels propis participants del curs. En David Seijas farà el seguiment i aportarà els seus coneixements per entreveure maneres interessants de maridar i comunicar els vins.
Exclusiu pels inscrits al curs.
Celler La Vinyeta
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios