OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Hora de la INNOVació: Innovació en fermentacions

This event has expired

Jornada sobre les fermentacions del vi en el celler.

Les Hores de la INNOVació és una jornada de 60 minuts aproximadament on un màxim de 3 ponents presenten els seus productes innovadors en relació a una temàtica principal que, en aquest cas, són les fermentacions.

Les empreses que realitzaran les presentacions són Enartis, AZ3Oeno, Agrovin i la Universitat Rovira i Virgili.


Programa

12.00h Presentació jornada

Eloi Montcada, INNOVI

12:05h Bioprotecció des de les primeres fases de fermentació

Pablo Izquierdo, Director tècnic d'Enartis Espanya i Sud-amèrica

12:20h Fermentació segura amb llevats indígenes

Álvaro Ruíz-Apilánez, Responsable de consultoria d'AZ3OENO

12:35h Control de la fermentació alcohòlica: més enllà de la densitat i de la temperatura

Rebeca Lapuente, Dept Tècnic d'Agrovin

12:50h Minimització de la fermentació malolàctica no desitjada en vins escumosos

Dra. Cristina Reguant, Professora de la Facultat d'Enologia de la URV


This event has expired

Date and time


Add to calendar 2021-07-0712:00 2021-07-0713:30 Europe/Madrid Hora de la INNOVació: Innovació en fermentacions Spain

Tags

Comments


To comment, please login or create an account

Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.

Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.

Modify cookies