OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Hora de la INNOVació: Innovació en fermentacions

Este evento ha expirado

Jornada sobre les fermentacions del vi en el celler.

Les Hores de la INNOVació és una jornada de 60 minuts aproximadament on un màxim de 3 ponents presenten els seus productes innovadors en relació a una temàtica principal que, en aquest cas, són les fermentacions.

Les empreses que realitzaran les presentacions són Enartis, AZ3Oeno, Agrovin i la Universitat Rovira i Virgili.


Programa

12.00h Presentació jornada

Eloi Montcada, INNOVI

12:05h Bioprotecció des de les primeres fases de fermentació

Pablo Izquierdo, Director tècnic d'Enartis Espanya i Sud-amèrica

12:20h Fermentació segura amb llevats indígenes

Álvaro Ruíz-Apilánez, Responsable de consultoria d'AZ3OENO

12:35h Control de la fermentació alcohòlica: més enllà de la densitat i de la temperatura

Rebeca Lapuente, Dept Tècnic d'Agrovin

12:50h Minimització de la fermentació malolàctica no desitjada en vins escumosos

Dra. Cristina Reguant, Professora de la Facultat d'Enologia de la URV


Este evento ha expirado

Día y hora


Añadir al calendario 2021-07-0712:00 2021-07-0713:30 Europe/Madrid Hora de la INNOVació: Innovació en fermentacions España

Etiquetas

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies