BonaVibra Fest 2025
Festival musica electronica interactiu a la vinya.
Ens volem convertir en un nou model de festival on les noves tecnologies, les novetats científiques i la IA tinguin un paper coprotagonista amb la música i la festa.
Un aparador en mig de les vinyes de les últimes tecnologies aplicades a la vitivinicultura en un ambient festiu, amb música electrònica, amb possibilitat de passar el dia, gaudint de diferents punts de menjar Km0 i dels molts i diferents vins i escumosos de la Zona+500.
El festival acabarà amb l'actuació en directe de BEYOND COLLAPSE, amb una barreja de ...
8 octubre 2025
En un món on la situació geopolítica és tant canviant, és factor clau d'èxit el conèixer de primera mà els mercats, els sectors, les normatives i legislacions i els actors clau que et permetran afrontar en totes les seves fases el repte de la internacionalització amb garanties.
En la jornada et compartirem com t’ajudarem en les etapes de:
Desenvolupament comercialConnexió entre empreses i institucionsAssessorament legal, duaner i logísticAssessorament en l’execució d’operacionsTransferència de coneixement i know-howAmb un enfoc personalitzat i integrant els serveis en un sol interlocutor en tota la cadena, per posar-ho fàcil i ser el més eficients possible ...
El pròxim 10 d'octubre, tindrà lloc al 1881 Hotel Balneari Vichy Catalan una nova edició del Tech4Travel Summit, organitzat pel Tech Tourism Cluster amb el suport d’ACCIÓ.
Des d’INNOVI us convidem a participar a la taula rodona d’Enoturisme, un espai on es posarà en valor com la tecnologia i la innovació poden transformar l’experiència turística vinculada al vi, afavorint la competitivitat de les destinacions i el desenvolupament sostenible del sector vitivinícola.
L’enoturisme és un dels eixos clau per a la promoció del nostre territori i per connectar el món del vi amb el turisme cultural i d’experiències. Aquesta ...
De l’11 al 19 d’octubre se celebra arreu del territori la Setmana Bio, un esdeveniment que té com a objectiu acostar la producció i l’alimentació ecològiques a la ciutadania.
Durant aquests dies s’organitzen activitats molt diverses:
Visites a cellers, finques i obradors ecològics per conèixer de primera mà com es produeixen els aliments.Tallers gastronòmics, showcookings i activitats de restauració per gaudir del producte ecològic a taula.Esport i salut, amb propostes que combinen activitat física i alimentació ecològica.Accions divulgatives com fires, mercats, jornades, espais en biblioteques o projeccions de documentals.Si sou celler o entitat vinculada a ...
13 octubre 2025
La conservació i la millora del sòl són reptes clau per a la viticultura, especialment en un context de canvi climàtic i necessitat de garantir la sostenibilitat de les explotacions. Compartir experiències reals i obrir espais de reflexió conjunta permet generar coneixement aplicat i inspirar noves pràctiques que ajudin a reduir l’impacte de l’erosió, millorar la salut del sòl i assegurar-ne la productivitat a llarg termini. Aquesta jornada té com a objectiu posar en comú experiències i coneixements al voltant de la gestió del sòl, a partir de la presentació dels assaigs realitzats els anys 2024 i 2025, i de ...
Organitza: VINSEUM
PreuGeneral: 20 €Amics del VINSEUM: 15 €Tast de vins per conèixer com diferents materials faciliten la vida del vi, mentre fermenta o també quan viatja (fusta, fang, vidre o llauna).
El tast comptarà amb la participació de Carles Llarch (Ceramicarles), Assís Suriol (Boteria Torner), Patrick Paulian (Wine Globe) i Enric Nart(VITEC-INNOVI).
Aquesta activitat s’inclou dins del programa d’activitats relacionades amb l’exposició temporal Simposi. Oficis que parlen, vins que pensen.
Auditori del Centre Cívic de St Cugat Sesgarrigues
Programació emmarcada en la 23a edició de l’Eco Sant Cugat. Els actes comencen a partir de dimarts 23 de setembre, continuen el dijous 25 i dissabte 27, per arribar al gran de la fira que és el diumenge 28.
La sessió començarà amb la projecció de dos vídeos de presentació: el projecte MANSO, que treballa en noves estratègies per fer front a la sequera i garantir la sostenibilitat de la vinya, i el projecte Carbonflow, que aposta per l’ús de cobertes vegetals i materials orgànics per millorar el sòl i reduir les emissions de carboni.
Tot seguit, tindrà lloc una ...
ONLINE
En aquest webinar coneixeràs:
Les claus del PERTE AGRO3: requisits, terminis i condicions.
Exemples de projectes tipus amb encaix a la convocatòria.
Com des de PNO Innovation acompanyem les empreses en la preparació de propostes competitives.
Beneficiaris
Societats mercantils privades, cooperatives i SAT (Societats Agràries de Transformació) amb personalitat jurídica pròpia i constituïdes a Espanya.
Activitats elegibles:
Elaboració, producció o transformació d’aliments.
Fabricació de begudes i tabac (CNAE 2025 – Divisions 10, 11 i 12).
Processos vinculats a la indústria agroalimentària: calibratge, classificació, manipulació, transformació, conservació i envasat de productes alimentaris (fins i tot si no figuren expressament en aquestes ...
ONLINE
Fa poc es van publicar les bases reguladores del Kit d’Espais de Dades, impulsat pel Ministeri per a la Transformació Digital i de la Funció Pública, el qual té com a objectiu ajudar al finançament de les empreses per a la transformació i inclusió de les seves dades agronòmiques en espais de dades.
En aquest cas, es podria disposar de fins a 30.000€ per a la subcontractació d’entitats externes que poguessin executar la transformació de les dades en els formats necessaris, així com altres per a la inclusió de les dades als espais de dades, suport, etc., a més ...
Finca Can Torres
Et convidem a una jornada molt especial dedicada a les varietats resistents al míldiu i oïdi al Penedès.
Programa:
08.30 h – Recepció
08.40 h – Què és una varietat resistent i com ens pot ajudar?
09.15 h – Visita a la finca experimental
10.00 h – "esmorzar campero"
Ubicació: https://maps.app.goo.gl/1JjEhMSfQ6pzXs8Q8?g_st=aw
INSCRIPCIÓ GRATUÏTA I OBLIGATÒRIA: https://media.agromillora.com/jornada-de-camp-vinya
Auditori CRAG – Campus UAB Carrer de la Vall Moronta 08193 Cerdanyola del Vallès
Actualment el sector agrícola s’enfronta a reptes com el canvi climàtic, l’escassetat de recursos, l’augment de població, etc. La biotecnología pot representar una eina clau per afrontar aquests reptes, oferint solucions innovadores amb cultius més resistents a la sequera o a plagues i malalties, millorant així la productivitat de les explotacions. A més, permet desenvolupar aliments amb major valor nutricional o amb més vida útil, contribuint a la seguretat alimentària.La biotecnologia ha d’impulsar una agricultura més eficient i sostenible, però també ha de ser capaç d’enfortir la capacitat del sistema alimentari per adaptar-se als reptes del futur.En aquests ...
Mas Rabell, Sant Martí Sarroca, Barcelona
Què són les Gotes d'Aprenentatge?
Gotes d'Aprenentatge és una trobada formativa impulsada per EDA Drinks & Wine Campus. En aquesta ocasió abordarem la viticultura regenerativa, i serà una formació adreçada a professionals del sector vitivinícola que busquen adquirir un aprenentatge integral sobre la sostenibilitat i l’eficiència dels seus processos. Al llarg de la sessió es tractaran estratègies pràctiques per dur a terme pràctiques amb aquest tipus d’agricultura com a pilar principal.
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Dates: Dilluns, 10 de juliol de 2025Horari: De 9:00 a 14:30 h (CEST)Ubicació: Mas Rabell, Sant Martí Sarroca, BarcelonaIdioma: CastellàPlaces limitades ...
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.