OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Obertes les inscripcions per al curs “Eines per a la millora de la competitivitat de Micro i Petits cellers” a l’Empordà

Carles Gala,

El Clúster Vitivinícola Català INNOVI en col·laboració amb la DO Empordà i ACCIÓ obre les inscripcions per al curs "Eines per a la millora de la competitivitat de Micro i Petits cellers" a la zona de l'Empordà que iniciarà el pròxim 23 de febrer. Aquest curs, que té una durada de 21 hores de formació, oferirà a cada bodega un assessorament individualitzat per ajudar-los a millorar la seva competitivitat en el mercat.

Aquesta oportunitat única per als productors de vins de la zona de l'Empordà permetrà a les bodegues aprendre les darreres eines i tècniques per a millorar la seva producció i posicionament en el mercat. El curs, que es realitzarà amb professionals del sector, també oferirà la possibilitat de connectar amb altres productors de vins i compartir coneixements i experiències.

Així mateix, cal destacar que aquest curs també està disponible a través d’ACCIÓ a la zona del Priorat amb inici el 14 de febrer, però en aquest cas les inscripcions es gestionen a través de la DO Priorat. INNOVI posa en valor la demanda per aquest tipus de formació i el compromís en ajudar als productors de vins a millorar la seva competitivitat.

Aquest curs és una oportunitat única per a les bodegues de la zona de l'Empordà per millorar la seva producció i posicionament en el mercat, i el Clúster Vitivinícola Català INNOVI està dedicat a oferir les eines i el suport necessaris per aconseguir aquest objectiu.


Amb el suport:

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies