INFORMA'T

ÚLTIMES NOTÍCIES


INFORMA'T

AGENDA

  • La clau per créixer: reptes i oportunitats de portar la teva empresa a l’exterior

    Cambra de Valls

    En un món on la situació geopolítica és tant canviant, és factor clau d'èxit el conèixer de primera mà els mercats, els sectors, les normatives i legislacions i els actors clau que et permetran afrontar en totes les seves fases el repte de la internacionalització amb garanties.

    En la jornada et compartirem com t’ajudarem en les etapes de:

    Desenvolupament comercialConnexió entre empreses i institucionsAssessorament legal, duaner i logísticAssessorament en l’execució d’operacionsTransferència de coneixement i know-how

    Amb un enfoc personalitzat i integrant els serveis en un sol interlocutor en tota la cadena, per posar-ho fàcil i ser el més eficients possible ...

  • Tech4Travel Summit

    1881 Hotel Balneari Vichy Catalan

    El pròxim 10 d'octubre, tindrà lloc al 1881 Hotel Balneari Vichy Catalan una nova edició del Tech4Travel Summit, organitzat pel Tech Tourism Cluster amb el suport d’ACCIÓ.

    Des d’INNOVI us convidem a participar a la taula rodona d’Enoturisme, un espai on es posarà en valor com la tecnologia i la innovació poden transformar l’experiència turística vinculada al vi, afavorint la competitivitat de les destinacions i el desenvolupament sostenible del sector vitivinícola.

    L’enoturisme és un dels eixos clau per a la promoció del nostre territori i per connectar el món del vi amb el turisme cultural i d’experiències. Aquesta ...

  • Setmana Bio per l’alimentació ecològica

    Catalunya

    De l’11 al 19 d’octubre se celebra arreu del territori la Setmana Bio, un esdeveniment que té com a objectiu acostar la producció i l’alimentació ecològiques a la ciutadania.

    Durant aquests dies s’organitzen activitats molt diverses:

    Visites a cellers, finques i obradors ecològics per conèixer de primera mà com es produeixen els aliments.Tallers gastronòmics, showcookings i activitats de restauració per gaudir del producte ecològic a taula.Esport i salut, amb propostes que combinen activitat física i alimentació ecològica.Accions divulgatives com fires, mercats, jornades, espais en biblioteques o projeccions de documentals.

    Si sou celler o entitat vinculada a ...

  • Jornada de camp: Maneig i gestió de sòl vitícola

    https://maps.app.goo.gl/1kRXa25VF8DXaBiK8

    La conservació i la millora del sòl són reptes clau per a la viticultura, especialment en un context de canvi climàtic i necessitat de garantir la sostenibilitat de les explotacions. Compartir experiències reals i obrir espais de reflexió conjunta permet generar coneixement aplicat i inspirar noves pràctiques que ajudin a reduir l’impacte de l’erosió, millorar la salut del sòl i assegurar-ne la productivitat a llarg termini. Aquesta jornada té com a objectiu posar en comú experiències i coneixements al voltant de la gestió del sòl, a partir de la presentació dels assaigs realitzats els anys 2024 i 2025, i de ...

  • Els ventres del vi

    Capella de Sant Pelegrí

    Organitza: VINSEUM

    PreuGeneral: 20 €Amics del VINSEUM: 15 €

    Tast de vins per conèixer com diferents materials faciliten la vida del vi, mentre fermenta o també quan viatja (fusta, fang, vidre o llauna).

    El tast comptarà amb la participació de Carles Llarch (Ceramicarles), Assís Suriol (Boteria Torner), Patrick Paulian (Wine Globe) i Enric Nart(VITEC-INNOVI).

    Aquesta activitat s’inclou dins del programa d’activitats relacionades amb l’exposició temporal Simposi. Oficis que parlen, vins que pensen.


Modificar cookies