27 maig 2025
El Mercat Online de Raïm segueix en actiu, i disponible gratuïtament per a tothom, per a una verema que es preveu especialment complexa.
27 maig 2025
INNOVI i el Clúster Gourmet impulsen una iniciativa pionera per incorporar l’ecodisseny en envasos de productes d’alta gamma, amb la participació activa del sector i resultats concrets
21 maig 2025
L’Associació de Viticultura Regenerativa, amb el suport del Clúster Vitivinícola Català INNOVI, organitza el 5è Simposi de Viticultura Regenerativa que tindrà lloc el dijous, 12 de juny, de 9:30 a 13:30h, al Vinseum de Vilafranca del Penedès.
6 maig 2025
Més de 30 professionals dels sectors vitivinícola, energètic i tecnològic, interessats en la innovació i la sostenibilitat del medi rural, es van reunir a la seu central de Caixa Popular, al Parc Tecnològic de Paterna, per assistir a la jornada tècnica del Grup Operatiu SOLARWINE “Viticultura sostenible amb energia solar integrada”.
24 abril 2025
El passat 8 d’abril de 2025, el projecte WatEnerWine (finançat pel programa SMP-COSME-2023-AGRICLUSTER) va reunir amb èxit professionals de tot Europa per debatre els reptes i les solucions sostenibles per als cellers. L’esdeveniment va atreure una àmplia i participativa audiència, confirmant l’interès creixent per les pràctiques sostenibles en l’ús de l’aigua i l’energia en la vinificació.
7 abril 2025
El passat 2 d’abril, INNOVI va celebrar la seva Assemblea General Ordinària a Mas Rabell, reunint socis i sòcies en una jornada que va servir per fer balanç de l’any 2024 i traçar les línies estratègiques de futur.
VINSEUM - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya, Vilafranca del Penedès
El proper dijous, 12 de juny, de 9:30 a 13:30 hores, al VINSEUM de Vilafranca del Penedès, se celebra el 5è Simposi de Viticultura Regenerativa amb el títol 'Vinyes vives: estratègies regeneratives per a l'ecosistema vitivinícola'.
Finca d’Espiells, Sant Sadurní d’Anoia, Barcelona.
EDA Drinks & Wine Campus organitza una jornada tècnica el proper 16 de juny a Juvé i Camps
"EDA Drinks & Wine Campus és una iniciativa promoguda pel Govern Basc i la Diputació Foral d’Àlaba, desenvolupada pel Basque Culinary Center i a la qual s’hi ha incorporat l’Ajuntament de Vitòria-Gasteiz.
Una trobada formativa per avançar en sostenibilitatLa gestió de l’aigua a la vinya i al celler no només és un dels grans interrogants que ens depara el futur, sinó també un gran repte al qual viticultors i elaboradors ja fan front en el present. Des d’EDA Drinks & Wine ...
Stand ICIL A158 - SIL Barcelona
Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.
ONLINE
ENOCONSENS INTERLAB, un circuit interlaboratori d'anàlisi sensorial de vins que hem posat en marxa fa tres anys i que compta ja amb la participació de més d'un centenar de tastadors professionals.
Biblioteca Ramon Bosch de Noya, Plaça Primer Homenatge a la Vellesa, 10 Sant Sadurni
L’Ajuntament de Sant Sadurní i INNOVI us conviden a participar en una jornada participativa per conèixer els resultats del projecte EFIVI sobre Estalvi d'aigua i eficiència enegètica i avançar conjuntament en la definició dels reptes de futur del sector vitivinícola.
Programa:
11:00 h – Benvinguda institucionalA càrrec d'Eva Curces, Regidora d’Hisenda, Promoció Econòmica i Ocupació, Comerç i Consum.
11:10 h – Resultats del projecte EFIVI
A càrrec de Ruth Canicio (Dr Consulting Chemist)
11:20 h – Taula rodona amb empreses participants: Elena Loredana, Raventós i Blanc David Piquè, Gramona Victor Esteva, Maria Notó SA Eudald Amores, Covides
12 ...