Aquesta nova jornada en línia tindrà com a tema central la innovació en metodologies tecnològiques que afecten i intervenen en el procés d'elaboració del vi. Serà de caràcter científic i basat en investigacions recents de diverses universitats i centres de recerca.
Integració de sensòrica de nova generació en cellers catalans com a mètode de suport a la presa de decisions a càrrec de Cecilia Jiménez, Investigadora Científica del CSIC.
Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de fruita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius a càrrec d'Anna Puig, investigadora de l'IRTA i responsable de l'àrea de biotecnologia a l'INCAVI, i Antonio Trujillo, catedràtic de la UAB.
Validació industrial i disseny d'un protocol d'ús de l'àcid fumàric en vins catalans per prevenir la fermentació malolàctica no desitjada a càrrec de Cristina Reguant, Investigadora del Departament de Bioquímica i Biotecnologia de la Universitat Rovira i Virgili.
Jornada en línia gratuïta gràcies a la col·laboració d'INNOVI Clúster Vitivinícola i Vitivin.
VITIVIN Plataforma online
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments