Actualment, no se li atorga a la biomassa d’ origen agrícola el valor i el potencial que realment té per produir energia i reduir les emissions de gasos d’efecte hivernacle.El destí més probable de la biomassa d’origen agrícola és la crema i el desaprofitament de la seva capacitat calorífica. Si utilitzem les restes de poda i demés residus agrícoles per produir energia en instal·lacions de biomassa, no només estalviem a l’atmosfera el CO2 que s’emet durant la seva crema, sinó que generem energia en un procés d’economia circular.Durant la sessió s’exposaran models d’èxit d’economia circular, on les restes de poda de les vinyes han sigut aprofitats per produir energia.La biomassa ha demostrat ser una opció energètica competitiva i una bona oportunitat per a la descarbonització.Inscripcions a:info@clusterbiomassa.catruralcat@gencat.catPROGRAMA9.30 h Inscripcions i lliurament de la documentació10.00 h Presentació de la jornadaObrirà la sessió el tinent alcalde de Vilafranca del Penedès, Sr. Joan Manuel Montfort10.10 h El Clúster de la Biomassa i la promoció de la bioenergia per ús tèrmicSr. Marc Cortina, gerent del Clúster de la Biomassa.10.20 h Reptes de sostenibilitat del sector vitivinícolaSr. Eloi Montcada, gerent del Clúster INNOVI10.30 h Ús de la bioenergia en el sector vitivinícola. Moderació a càrrec de Marc Cortina
12.00 h Taula rodona i debat dels reptes de futurModerada pel Sr. Marc Cortina i el Sr. Eloi Montcada13.00 h Cloenda
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments