El títol de jornada defineix l’estat en què es troba el sector el qual ha de fer front, no només al sobrevingut COVID sinó, a una situació estructural que arrossega de fa forces anys.
L’augment de la competència, el posicionament mundial dels nostres vins i escumosos i d’altres factors interns i externs al sector, han complicat la situació d’alguns agents de la cadena de valor.
INNOVI, el clúster català de la vinya i el vi, té com a missió promoure la competitivitat de les empreses de la cadena de valor a partir de la innovació.
Així, en aquesta jornada volem aportar coneixement sobre dos aspectes que pensem poden ajudar als diferents agents a millorar la seva competitivitat: l’ús de Most Concentrat com a substitut del sucre i potenciar l’elaboració pròpia de vi per part dels viticultors.
El webinar, en format taula rodona ens explicarà diferents experiències en tots dos temes, així com projectes de futur que es volen implementar a Catalunya.
16:00 – 16:15 Obertura de la jornada
Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca
16:05 – 17:15 Taula Rodona – Modera: Eloi Montcada, INNOVI
Jordi Cuyàs, Expert en desenvolupament local
Maite Esteve, Vins el Cep & Vinya, Celler, Masia
Jordi Giné, Conca Activa (Promotor del viver de celleristes de la Conca)
Eva Plazas, Vilarnau
Xoan Elorduy, INCAVI
Joan Manel Montfort, Ajuntament de Vilafranca
17:15 – 17:25 Ronda de preguntes
17:25 – 17:30 Cloenda de la jornada
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments