Acte coorganitzat entre INNOVACC, Cluster Gourmet i INNOVI
10:00h: Benvinguda.
10:10h: “Del producte a la marca” de la mà de Xavier Ybargüengoitia, ex CEO Estates & Wines (Moët-Hennessy Group - Louis Vuitton Group).
11:00h: Cas pràctic Vins Mestres.
11:20h: “La importància del relat en la comunicació del valor afegit del producte”, de la mà de Camil Castellà, soci fundador de l’agència AKTIVA.
12:00h: Coffee break.
12:10h: Ara, com he de fer-ho? Dinàmica de grup entre els assistents.
12:45h: Anàlisi i tast dels productes d’alt valor afegit del mercat.
13:30h: Networking i comiat obert.
Caldes de Montbui (Finca Torre Marimon)
Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.
Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.
Comments