OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Inici del curs per a la millora de la competitivitat en micro i petits cellers

Wine Business School

This event has expired

Disposes d'un pla comercial al teu celler? La vostra pàgina web té tot el necessari? De quina manera comuniqueu la vostra feina? Saps que existeixen eines digitals per ajudar-te aprendre decisions a la vinya i al celler?

Disposes d'un pla comercial al teu celler? La vostra pàgina web té tot el necessari? De quina manera comuniqueu la vostra feina? Saps que existeixen eines digitals per ajudar-te aprendre decisions a la vinya i al celler?

Per iniciar l'any amb empenta, us proposem el següent curs formatiu enfocat a petits cellers, que contempla temàtiques rellevants com:

-      Màrqueting digital,

-      Comercialització,

-      Internacionalització,

-      Digitalització

-      Comunicació, entre d'altres

-      Gestió estratègica

-      Valor compartit

-      Innovació i bones pràctiques en celler i vinya

Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School.

El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers.

Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovirai Virgili,  Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector com podreu veure en el següent quadre amb els horaris:


Les sessions es duran a terme a la Wine Business School, excepte la sessió de Comercialització, que es desenvoluparà a l’Empordà i que inclourà un dinar que anunciarem properament.

Serà gratuït pels cellers petits membres d'Innovi.
Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà.

En cas d’estar interessats en participar-hi, si us plau feu-nos-ho saber a través de comunicacio@innovi.cat


This event has expired

Date and time


Add to calendar 2022-01-2517:00 2022-01-2520:00 Europe/Madrid Inici del curs per a la millora de la competitivitat en micro i petits cellers Vilafranca del Penedès

Venue

Wine Business School , Carrer d'Amàlia Soler, 29

Comments


To comment, please login or create an account

Ea sit quaeque consulatu, nam causae nonumes in, ne sea graeci quidam pericula. Id eius scriptorem sit, affert ridens ea eam, no est illum instructior. Cu veri gubergren appellantur vis. Te summo facilisi constituto qui, ad mundi nemore causae pro. Equidem euripidis at vis, mundi intellegat quaerendum ex sit, ea nusquam fierent mea.

Ea pro nisl adhuc consequat. Mei at posse graecis epicurei, novum causae erroribus usu no, ne ubique praesent scribentur quo. Ea vis quod labitur sapientem, qui te putant laoreet sententiae, alii velit vidisse eam ex. Eum ut idque soluta diceret.

Modify cookies