OBSERVATORI INTEL·LIGENT

La 2a edició de la Wine Innovation Week presentarà les principals novetats tecnològiques per fer més sostenible el sector vitivinícola

Info Innovi,

Els dies 3, 6 i 7 de març tindrà lloc la  segona setmana de la innovació en el sector vitivinícola de Catalunya. La Wine Innovation Week  (WIW) està organitzada per INNOVI, amb la participació de nombroses empreses de la cadena de valor del sector vitivinícola.

Aquesta setmana té una vocació demostrativa i es podran conèixer les darreres innovacions en viticultura, enologia, màrqueting i comunicació. Concretament, aquesta segona edició estarà centrada en la sostenibilitat.

Les jornades de la Wine Innovation Week són presencials i enguany es faran en tres punts del territori diferents: la primera jornada dedicada a la comunicació es farà a Barcelona, a la viticultura es farà a la comarca del Priorat, la segona dedicada a la viticultura es farà a la comarca del Priorat  i l’última jornada dedicada a l’enologia i la producció es farà a diversos cellers del Penedès.

Les jornades són  gratuïtes per als socis d’INNOVI. El preu per als no socis és de 30€ per  jornada (inclou accés a la jornada, coffee break i dinar)La primera jornada de comunicació, l’accés és gratuït per a tothom.

Per inscriure’s a la Wine Innovation Week cal registrar-se  al formulari del web https://innovi.cat/esdeveniments/wine-innovation-week/ 

CONTINGUT DE LA WINE INNOVATION WEEK

La Wine Innovation Week es divideix en tres jornades temàtiques. La primera jornada que es farà Barcelona i estarà dedicada a la comunicació. Aquesta jornada consistirà en una primera taula rodona per parlar sobre la importància de ser una marca responsable; el CIO de McCann Worldgroup Spain, Enric Jové farà ponència sobre el posicionament de les marques i finalment es farà una taula rodona sobre la comunicació del vi amb periodistes, influencers i prescriptors del vi.

La segona jornada estarà dedicada a la viticultura i es farà el 6 de març a la comarca del Priorat. Durant aquesta jornada es faran demostracions a la vinya i ponències sobre sostenibilitat.

Finalment, la tercera jornada, la del 7 de març, tractarà sobre enologia i els assistents podran descobrir les últimes novetats tecnològiques a diversos cellers del Penedès.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies