El proper dia 30 d’octubre, des de les 10:00h fins a les 12:00h, realitzarem un esmorzar tecnològic per parlar de Big Data en el sector vitivinícola.
L’esdeveniment està dirigit a enòlegs, tècnics de camp, equips directius i viticultors responsables de la planificació de verema. L'objectiu és que els assistents s'introdueixin al concepte del Big Data i a les solucions que poden aplicar-se en viticultura.
Així doncs, s'explicarà quin tipus de dades s'utilitza per treballar amb models de predicció i quins resultats podem esperar d'un model aplicat a viticultura.
També s'explicarà el concepte d'Open Data (bancs de dades obertes) i quina utilitat poden tenir aquestes dades per al sector.
En aquest esmorzar d’innovació es presentaran les solucions de Big Data que s’estan aplicant a diferents cellers de la Denominació d’Origen Penedès, en el marc dels projectes Prediví, subvencionada per la convocatòria del DARP de Grups Operatius, i Apperviti, subvencionada per la convocatòria de les AEI's del Ministeri d'Economia.
Ambdós projectes són exemples de casos d’èxit:
Si vols conèixer les tendències de Big Data i com pots aplicar-les al teu negoci per facilitar algunes de les tasques de la viticultura, no hi dubtis a venir!
I si necessites més informació sobre el paradigma del Big Dat, dóna un cop d’ull a Rawdata.
Es desenvoluparà al Centre Àgora de Vilafranca del Penedès (Plaça Àgora, 1, 08720).
Per inscriure’t, has d’enregistrar-te en aquest enllaç.
T’esperem a l’esmorzar tecnològic de Big Data per a viticultura!
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios