OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Inicia el curs “Eines per a la millora de la competitivitat de Micro i Petits cellers” a l’Empordà amb la col·laboració d’ACCIÓ i la DO Empordà

Carles Gala,

Ahir dijous 23 de febrer es va donar el tret de sortida al curs “Eines per a la millora de la competitivitat de Micro i Petits cellers” a l’Empordà. Aquest curs está organitzat pel Clúster Vitivinícola Català INNOVI amb la col·laboració d’ACCIÓ i la DO Empordà.

Aquesta formació compta amb 21 hores de formació i compta també amb un assessorament individualitzat per treballar les necessitats i reptes de cada celler per treballar-ho conjuntament amb un consultor. Els aspectes que es treballen en les hores lectives són:

  • la gestió i estratègia empresarial
  • la comercialització del vi
  • la creació de valor
  • l’estratègia d’internacionalització
  • el màrqueting i la comunicació
  • la digitalització
  • els efectes del canvi climàtic i l’adaptació de la vinya

Alguns dels ponents que passaran per l’aula d’aquest curs són Xavier Ybargüengoitia, qui va ser Director General de la secció de Estates&Wines de LVMH, Xavier Fumanal, consultor i formador, Daniel Gutiérrez, fundador de Kiribatis i Bromptolona, Eva Vicens, periodista i sommelier o Robert Savé de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA).

Aquest curs és possible gràcies al finançament d’ACCIÓ, del Departament d’Empresa i Treball, de la Generalitat de Catalunya.

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies