Les condicions de treball de la vinya i d'elaboració a zones de muntanya, com els Pallars, Berguedà, Cerdanya, Ripollès, etc. poden comportar algunes dificultats inherents a la llunyania de poblacions grans, de centres de distribució de materials i maquinària o d'oferta de formació tècnica.
Aquest taller organitzat per INNOVI i amb la participació d'ACCIÓ vol escoltar a les persones que treballen en aquestes zones per conèixer de primera mà si hi ha quelcom en el que el clúster els pugui ajudar. Quins són els seus reptes principals? Tenen algunes necessitats concretes?
Per aquest taller, a més, comptarem amb un parell de ponències curtes per tal d'aportar elements de debat. Intervindrà la Carme Domingo de l'INCAVI per explicar la tasca de recuperació de varietats autòctones a les zones del Pirineu i en Martí Magrinyà, que duu més de 10 anys treballant a una zona d'alta muntanya com és Andorra. Parlarà de les particularitats de vinificació i les varietats que s'adapten millor en aquella zona.
Posteriorment serà el torn de totes les persones participants del taller d'aportar les seves experiències, opinions o fins i tot reivindicacions. Des d'INNOVI escoltarem activament per extreure'n conclusions que puguin materialitzar-se en accions concretes.
ONLINE
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios