OBSERVATORI INTEL·LIGENT

La importància de la desinfecció de cellers: De la teoria a la pràctica

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Aquest esdeveniment ha vençut

La higiene als cellers és un factor clau perquè el procés d'elaboració no es vegi negativament afectat. Hi ha molts punts crítics que cal analitzar i tenir en compte, i moltes vegades no es disposa de les eines o el coneixement necessaris per afrontar les necessitats de neteja.L'aire es un element que no sempre es consideara.

Conèixer les principals problemàtiques de la contaminació atmosfèrica i quines solucions podem adoptar, són els objectius d'aquesta jornada de treball,

En aquesta jornada es mostrarà un cas real, en que actuant de manera preventiva s'evita la contaminació del producte

No us ho perdeu!


11.00h - Benvinguda i presentació jornada -A càrrec d'INNOVI


11.15h - Explicació sistema d'higiene de barriques amb Ultraviolats - A càrrec d’Eugenia Vila Vilaró, Directora General i José Luis Molina, soci de l'empresa E.Vila Projects & Supplies


11.50h - Introducció a la tecnologia de Plasma fred per higienitzar i el seu ús en el sector del vi - A càrrec d’Enrico Faedo CEO de ESPACASA,S.L. i ADIXAIR,S.L., Josep Mª Coloma Torrents, enginyer químic i Mina Busteo, Directora d’Operacions i Co-fundadora de JONIX,Srl


12.25h - Cas real: Experiència del Celler Gramona


12.40h - Preguntes del públic


13.00h - Clausura de la jornada




Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2023-10-1911:00 2023-10-1913:00 Europe/Madrid La importància de la desinfecció de cellers: De la teoria a la pràctica Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Lloc

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies