La higiene als cellers és un factor clau perquè el procés d'elaboració no es vegi negativament afectat. Hi ha molts punts crítics que cal analitzar i tenir en compte, i moltes vegades no es disposa de les eines o el coneixement necessaris per afrontar les necessitats de neteja.L'aire es un element que no sempre es consideara.
Conèixer les principals problemàtiques de la contaminació atmosfèrica i quines solucions podem adoptar, són els objectius d'aquesta jornada de treball,
En aquesta jornada es mostrarà un cas real, en que actuant de manera preventiva s'evita la contaminació del producte
No us ho perdeu!
11.00h - Benvinguda i presentació jornada -A càrrec d'INNOVI
11.15h - Explicació sistema d'higiene de barriques amb Ultraviolats - A càrrec d’Eugenia Vila Vilaró, Directora General i José Luis Molina, soci de l'empresa E.Vila Projects & Supplies
11.50h - Introducció a la tecnologia de Plasma fred per higienitzar i el seu ús en el sector del vi - A càrrec d’Enrico Faedo CEO de ESPACASA,S.L. i ADIXAIR,S.L., Josep Mª Coloma Torrents, enginyer químic i Mina Busteo, Directora d’Operacions i Co-fundadora de JONIX,Srl
12.25h - Cas real: Experiència del Celler Gramona
12.40h - Preguntes del públic
13.00h - Clausura de la jornada
Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris