Aquesta és una jornada PATT.
El canvi climàtic està representat un dels principals reptes pel sector vitivinícola des de fa anys, i una de les maneres d'adaptar-s'hi és plantar les vinyes a major alçada, per disminuir la temperatura mitjana i aconseguir una major pluviometria.
Les zones d'alta muntanya (+ de 800m) cada cop més són viables pel conreu de la vinya, i per això poc a poc, més cellers s'instal·len a zones del Pirineu.
Quines particularitats té vinificar en aquests indrets?
Com està el sector vitivinícola a la zona Pirinenca?
Què fan a altres indrets similars?
Per respondre a aquestes i moltes altres preguntes, comptarem amb persones que estan treballant des de fa anys al Pirineu català i també als Alps Suïssos.
No us perdeu aquesta oportunitat de descobrir i preguntar sobre les particularitats que té fer vins a l'alta muntanya.
ONLINE
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios