INNOTAST: La desalcoholització de vins, una oportunitat estratègica per al sector català?

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Tast conduit per David Seijas exsommelier del Bulli i co-fundador de Gallina de piel wines.

 El vi desalcoholitzat és cada cop un concepte més recurrent tan al sector com al públic general. Noves referències, presència creixent en punts de venda i en el mitjans. Aquesta jornada permetrà aprofundir en l’anàlisi exhaustiva d’aquests productes i també conèixer-ne les darreres novetats. Per una banda es presentarà un estudi promogut per L’ Ajuntament de Vilafranca i realitzat per INNOVI en el que es donarà resposta a com es fan, com estan regulats a nivell europeu i nord-americà i com està estructurat el seu mercat als EEUU, Alemanya i a Espanya. Per altra banda, analitzarem els reptes de la seva comercialització al mercat local, els serveis de desalcoholització oferts per Bevzero i l’aproximació disruptiva i de futur per part d’ALTR. La jornada finalitzarà amb un tast guiat per part de David Seijas de referències seleccionades.

  • 9:45     RECEPCIÓ ASSISTENTS                  
  • 10:00   BENVINGUDA -  Miquel Medialdea, Regidor de promoció econòmica de l'ajuntament de Vilafranca
  • 10:15   INNOVI I LA DESALCOHOLITZACIÓ  - Eloi Montcada, Clúster manager d’INNOVI      
  • 10:30   PRESENTACIÓ DE L'ESTUDI: VINS DESALCOHOLITZATS TECNOLOGIA, REGULACIÓ I MERCATS  - Gerard Pujol, Project Manager d’INNOVI
  • 11:15   EL REPTE DE COMERCIALITZAR VINS DESALCOHOLITZATS A CATALUNYA - Andrea Mellado, e-commerce Manager de BLUE DOLPHIN
  • 11:45   LA DESALCOHOLITZACIÓ COM A SERVEI - Noelia Oliver, Sales Manager de BEVZERO
  • 12:15   EL FUTUR DE LA DESALCOHOLITZACIÓ BASADA EN MEMBRANES*  - Elisa Calvello, Director of strategy & Marketing ALTR
  • 12:45   INNOTAST: COM HEM DE TASTAR I VALORAR ELS VINS DESALCOHOLITZATS? - David Seijas sommelier del Bulli i co-fundador de Gallina de piel wines 
  • 13:45   TANCAMENT DE LA JORNADA                                                     

*En  anglès, des dels Estats Units



Data i hora


Afegir al calendari 2025-12-1109:45 2025-12-1113:45 Europe/Madrid INNOTAST: La desalcoholització de vins, una oportunitat estratègica per al sector català? Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Lloc

Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

Recursos

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies