El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural organitza aquesta jornada on participem.
Les noves tecnologies han revolucionat la comunicació agroalimentària, amb aplicacions que permeten accedir a informació dels productes, faciliten la interacció entre el consumidor i el productor, promouen la traçabilitat, i proporcionen experiències immersives al consumidor. En resum, el metavers, la realitat augmentada, la realitat virtual i altres noves tecnologies estan transformant la comunicació agroalimentària ja que ofereixen informació addicional i experiències interactives, però també eines de connexió entre productors i consumidors, que milloren la transparència, la formació i la participació del públic en el sector agroalimentari
Sala de graus Albert Calsamiglia Campus Ciutadella – UPF C/ Ramon Trias Fargas, 25-27, Barcelona
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios