Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès
La master class tractarà continguts que vinculen la composició química del vi amb la percepció de la mineralitat, arran d’investigacions, on es van identificar compostos clau i es van desenvolupar models predictius, explorant com els tastadors perceben aquest atribut amb tècniques com el mètode Check-All-That-Apply (CATA). La xerrada inclourà un tast de vins modificats amb els compostos que defineixen la mineralitat, oferint una experiència pràctica per comprendre aquest atribut fascinant.
A càrrec d’Antonio Tomás Palacios García és un professional de referència en l’àmbit de l’enologia, la investigació alimentària i l’ensenyament universitari. Després d’obtenir el títol d’Enginyer Agrònom per la Escola Tècnica Superior d’Enginyers Agrònoms de Madrid i doctorar-se el 1999 a la Universidad Politécnica de Madrid amb la tesi “Contribución al estudio de la inducción de la crianza biológica acelerada de vinos tintos mediante sistema mixto de crianza biológica y crianza convencional”, Palacios va combinar la recerca de punta amb la pràctica enològica per més de dues dècades.
Si ets soci d'INNOVI, gaudiràs d'un 30% de descompte a la inscripció, envian's un mail preguntant-nos el codi de descompte!
Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

Comentaris