OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Taller de treball valorització fusta de la vinya

INNOVI (Pl. Àgora 1)

Aquest esdeveniment ha vençut

*AQUEST TALLER ÉS EXCLUSIU PER ALS SOCIS D'INNOVI


La valorització dels sarments de la vinya és una iniciativa que ha estat guanyant impuls en els darrers anys, i té dos objectius principals. En primer lloc, busca evitar la crema dels sarments com a mètode d'eliminació, complint així amb la legislació ambiental vigent que busca reduir les emissions de contaminants. En segon lloc, es vol generar un retorn econòmic addicional a través de la reutilització d'aquests materials.


A més, també s'ha començat a estudiar la valorització de la fusta resultant de l'extracció de les vinyes, encara que aquest aspecte encara es troba en una fase de recerca menys avançada.


La participació de dues empreses interessades a dur a terme projectes a la zona del Penedès presenta una oportunitat interessant per col·laborar en aquesta iniciativa. Treballar conjuntament podria potenciar la recerca i el desenvolupament de nous mètodes de valorització. La col·laboració entre les empreses, viticultors, cellers i el Clúster Vitivinícola Català podria ser clau per impulsar encara més aquesta iniciativa i aconseguir un èxit més gran en la valorització dels recursos de la vinya.


Us convidem el dimarts 10 d'octuubre a les 15:30 a INNOVI (Pl. Àgora 1) per analitzar entre viticultors/cellers i empreses de biomassa la viabilitat tècnica i econòmica del projecte.


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2023-10-1015:30 2023-10-1017:00 Europe/Madrid Taller de treball valorització fusta de la vinya INNOVI (Pl. Àgora 1)

Lloc

INNOVI (Pl. Àgora 1)

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies