Aquesta jornada se centra en l'enologia de precisió i vol mostrar els avantatges d'una estratègia 4.0 per a la producció, utilitzant tecnologies d'avantguarda com els sensors intel·ligents. Aquests són capaços de monitorar cada etapa de la producció vitivinícola al celler. La informació que obtenen s'analitza i interpreta a través de tecnologia Big Data i intel·ligència artificial, i es converteix en una important eina per als viticultors perquè permet controlar tot el procés productiu en temps real i prendre decisions de manera ràpida i informada. Tot plegat, amb l'objectiu de millorar les tècniques productives i la qualitat del producte, estalviar energia i temps al celler, i impulsar la indústria vitivinícola cap a una era de precisió i eficiència. Activitat finançada a través de l'Operació 01.02.01 de Transferència Tecnològica del Programa de desenvolupament rural de Catalunya 2014-2022.
Hotel Hostal Sport
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris