El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) promou, en el marc del Pla estratègic de Recerca, Innovació i Transferència agroalimentària de Catalunya, els Matins d’innovació agroalimentària amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en els diferents sectors productius i obrir un debat. Per fer-ho es compta amb els principals organismes que realitzen recerca en un àmbit determinat així com amb la representació d’organitzacions professionals i empreses del sector. En aquesta edició es presentaran les activitats d’experimentació i recerca que es realitzen entorn els transformats vegetals a Catalunya les quals són el punt de partida cap a l’aplicació posterior de nous coneixements, tècniques i pràctiques.El DARP, a través del Servei d’Innovació Agroalimentària, va començar a organitzar els seminaris “Matins d’Innovació Agroalimentària” a l’any 2008; des de llavors, en aquests 10 anys s’han realitzat un total de 24 seminaris en diversos àmbits, amb la participació d’un miler de persones.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios