El proper 16 d'abril a les 12:30 tindrà lloc el webinar de presentació final dels resultats assolits en el marc del Projecte AEI AGRIFOOD-ENV-DSS en la seva Fase 2.
El projecte AGRIFOOD-ENV-DSS ha treballat en la investigació i desenvolupament d'un nou sistema digital avançat, com a eina d'ajuda a la presa de decisions en la indústria agroalimentària amb l'objectiu d'optimitzar els processos de producció i reducció de la empremta ambiental en la indústria agroalimentària, especialment.
El sistema AGRIFOOD-ENV-DSS realitza l'adquisició i gestió de dades de camp a través d'una aplicació web, un chatbot, i integrant la informació amb la que ofereixen dades georeferenciades de fonts públiques o satèl·lits. Amb aquesta informació, el productor podrà orientar l'irrigació i la fertilització cap a on més es necessiten. Ho farà amb un reporting digital, que permetrà gestionar i minimitzar els riscos i impactes mediambientals negatius i un estalvi en els costos de producció de la indústria agroalimentària.
El consorci està format per l'Associació Aragó Innovalimen, INNOVI, Grandes Vinos y Viñedos, La Zaragozana, Bodegues Sumarroca, Fama Systems i Soluciones Cuatroochenta; compta amb la col·laboració dels Grups de Recerca CREDENAT i GEOFOREST de la Universitat de Saragossa.
https://us06web.zoom.us/j/84758482081?pwd=04PpeaL1sZ8MgaXJ3ENrDC21wX3hRX.1
ONLINE
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris