Objectius:
Conèixer en profunditat els elements d'anatomia i fisiologia de la vinya i els elements de patologia vegetal per millorar i perpetuar la qualitat i la longevitat de la vinya i optimitzar la gestió d'equips de poda: tècnica, pràctica i gestió d'equip de poda en verd.
Bloc 1.1 (45 h):
Teoria online cada dia de 16 a 18 h, excepte el dia 27 de novembre que serà de 17 a 20 h.
Bloc 1.2 (24 h):
Poda en camp: de 9 a 13:30 h i de 14 a 17.30 h.
Bloc 2 (27 h):
Teoría online de 17 a 20 h.
Poda en camp: de 8:30 a 13 h i de 14 a 17.30 h.
Presentació de treballs online: de 17 a 20 h.
Bloc 3 (27 h):
Teoria online de 17 a 20 h.
Poda en camp: de 8.30 a 13 h i de 14 a 17.30 h.
Preu: 1800 €
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris