En aquesta sessió sobre Valors compartits i comunicació, voldrem tractar el concepte i la posada en pràctica d'aquesta noció de treball col·laboratiu i respectuós amb l'entorn. A més, treballarem aspectes sobre la comunicació dels cellers que poden ajudar a transmetre millor els valors i filosofia de la nostra feina diària.
Per fer-ho comptarem amb Alex Ribera, consultor en estratègia, sostenibilitat i valor compartit, Eva Vicens, periodista i directora de la revista Vadevi i Ramón Roqueta, enòleg i responsable de LaFou Celler.
---
Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School.
El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers.
Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovirai Virgili, Martí Magrinyà, llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector com podreu veure en el següent quadre amb els horaris:
Serà gratuït pels cellers petits membres d'Innovi.
Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà.
En cas d’estar interessats en participar-hi, si us plau feu-nos-ho saber a través de comunicacio@innovi.cat
Wine Business School , Carrer d'Amàlia Soler, 29
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios