En aquesta jornada es presentaran diferents experiències de cellers de l'Alt Penedès que han format part d'un projecte finançat pel Consell Comarcal de l'Alt Penedès per poder millorar el seu grau de digitalització.
Sessió presencial
ACTE DE PRESENTACIÓ DE LA GUIA DE DIGITALITZACIÓ DE PETITS CELLERS
Programa Treball, Talent i Tecnologia
10 de novembre de 2022
Sala d’Actes del Centre Àgora de Vilafranca del Penedès
10:30h | Obertura de portes amb Coffee Networking |
11:00h | Benvinguda institucional i presentació de l’acte |
Sra. Cristina De la Cruz. Consellera Comarcal d’Empresa i Ocupació i Productes de la Terra del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. | |
Il·lm. Sr. Xavier Lluch. President del Consell Comarcal de l’Alt Penedès. | |
11:10h | Elaboració i organització de la guia |
Eloi Montcada. Clúster Manager d’INNOVI. | |
11:15h | Solucions que aporta la digitalització a la vinya i al celler |
Carles Gala. Consutor i elaborador de la guia. Gala Comunicació. | |
Martí Magrinyà. Enòleg consultor i elaborador de la guia. | |
11:35h | Donar a conèixer el petit celler a través de la digitalització |
Eva Vicens. Periodista i sommellier, consultora del projecte. Directora de Vadevi.cat. | |
11:45h | L’experiència des del punt de vista dels cellers |
Alemany i Corrio, Celler Cal Tiques, Llopart. | |
12:00h | Taula rodona amb els/les ponents per aclarir dubtes i punts clau |
12:30h | Tancament de l’acte |
Sr. Joan Manel Montfort i Guasch. Tinent d'Alcalde de l'àrea de Desenvolupament econòmic i projecció exterior; Regidor de Seguretat ciutadana, Convivència i ciutadania, Promoció econòmica i comerç, i Ocupació. Ajuntament de Vilafranca |
Centre Àgora, Vilafranca del Penedès
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios