OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Innovació oberta i Corporate Venturing per a empreses agroalimentàries

Online

Este evento ha expirado

La tecnologia està impactant la cadena de valor agroalimentària, generant canvis profunds en els models de negoci tradicionals i facilitant la irrupció de nous actors.

La innovació oberta s'ha convertit en una eina estratègica per atraure i desenvolupar innovació a les principals companyies d'alimentació de tot el món. Aquesta innovació, s’està impulsant gràcies a l’aplicació del model Corporate Venturing, un nou model d’innovació que crea sinergies entre grans empreses i startups.

En aquesta sessió es tractaran els següents temes:

  • Com crear una mentalitat d'innovació oberta i quins beneficis aporta
  • Com treballar amb startups per innovar de manera ràpida i eficaç
  • Quines són les eines principals per col·laborar amb startups i quins són els possibles resultats d'aquesta col·laboració
  • Quines són les claus d'una col·laboració exitosa
  • Com mesurar l'èxit de la innovació oberta
  • Possibles roadmaps per a les empreses agroalimentàries
  • El Corporate Venturing i les seves implicacions financeres

Si vols posar en marxa programes d’innovació oberta i de Corporate Venturing, no et perdis aquesta sessió!


Obtenir coneixement estratègic i tàctic per posar en marxa programes d'innovació oberta i de Corporate Venturing en empreses de la indústria alimentària amb garanties d'èxit.


Una empresa del sector agroalimentari.


9.30 h

Benvinguda

Encarni Avilés, cap de Dinamització de Clústers d'ACCIÓ

9.35 h

La innovació oberta a l’agenda del CEO. Descobrint el valor estratègic de la col·laboració amb agents externs

José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures

10.00 h

De la cultura innovadora a la inversió en startups. Principals eines d’innovació oberta i Corporate Venturing

Mila Valcárcel, cofundadora i Managing Partner de Eatable Adventures

10.45 h

Aprenent de referents locals: casos de companyies espanyoles en innovació oberta

11.30 h

Com començar: possibles roadmaps d’innovació oberta i KPIs

Mila Valcárcel, cofundadora i Managing Partner de Eatable Adventures

12.00 h

Inversió en startups. Implicacions financeres del Corporate Venturing

José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures

12.30 h

Fi de la sessió


Este evento ha expirado

Día y hora


Añadir al calendario 2022-01-1409:30 2022-01-1411:00 Europe/Madrid Innovació oberta i Corporate Venturing per a empreses agroalimentàries Online

Lugar

Online

Comentarios


Para comentar, por favor inicia sesión o crea una cuenta

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies