Aquesta nova jornada en línia tindrà com a tema central la innovació en metodologies tecnològiques que afecten i intervenen en el procés d'elaboració del vi. Serà de caràcter científic i basat en investigacions recents de diverses universitats i centres de recerca.
Integració de sensòrica de nova generació en cellers catalans com a mètode de suport a la presa de decisions a càrrec de Cecilia Jiménez, Investigadora Científica del CSIC.
Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de fruita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius a càrrec d'Anna Puig, investigadora de l'IRTA i responsable de l'àrea de biotecnologia a l'INCAVI, i Antonio Trujillo, catedràtic de la UAB.
Validació industrial i disseny d'un protocol d'ús de l'àcid fumàric en vins catalans per prevenir la fermentació malolàctica no desitjada a càrrec de Candela Ruiz de Villa Sardón, Investigadora de la Universitat Rovira i Virgili.
Jornada en línia gratuïta gràcies a la col·laboració d'INNOVI Clúster Vitivinícola i Vitivin.
VITIVIN Plataforma online
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris