Organitzat per IRTA i FI Group
10:30 -10:45h: Recepció
10:45 -10:50h: Benvinguda per part de Xavier Nolis i Kilian Garcia del departament de Next Generation de Foment del Treball
10:50 -11:15h: Quines inversions persegueix el PERTE Agro 2.0 i com s'han de preparar les empreses a l'hora d'acceptar l'ajuda. Entrevista a Carmen Ovejero, Sectorial Leader de Agroalimentació a FI Group amb Jordi Carbonell, Director de la Oficina Técnica del Comisionado del PERTE de la Industria Agroalimentaria.
11:15 -11:45h: Reptes i desafiaments de la industria amb la participació d' Ignasi Pons, Secretari General de FECIC, i Ester Badia, Desenvolupadora de negoci en I+D+i a l' IRTA.
11:45 -12:00h: Casos de èxit de la convocatòria PERTE Agro 1.0.
12:00 – 12:30h: Networking
sede de la Foment de Treball, ubicada en la Via Laietana, 32, Ciutat Vella, 08003 Barcelona.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentarios