AGENDA

Properes activitats


Ecodisseny d'envasos en el sector agroalimentari català

Parc Científic i Tecnològic de Girona

5 febrer 2025

El pròxim 5 de febrer tindrà lloc al parc científic de Girona una jornada imprescindible per als professionals de la indústria agroalimentària i vitivinícola interessats en innovar i reduir l'impacte ambiental dels seus envasos.

Durant aquesta sessió, organitzada pels clústers Food Retail i INNOVI amb la col·laboració d'INEDIT, compartirem les principals conclusions del projecte Sustainable Gourmet Pack, que ha analitzat les últimes tendències en ecodisseny i com adaptar-les a les necessitats dels productors catalans.

Aquesta jornada et pot aportar:

Inspiració amb exemples pràctics d'ecodisseny.Coneixement sobre com aplicar solucions sostenibles als teus envasos.Identificació d’oportunitats per innovar i diferenciar-te al ...

La importància del triple impacte en la gestió dels nostres cellers

Barcelona Wine Week, Pavelló 8 - Auditori

5 febrer 2025

En un món on la sostenibilitat, la responsabilitat social i la innovació empresarial són clau per a diferenciar-se, els cellers tenen una oportunitat única per a liderar el canvi. Aquesta sessió explorarà com el triple impacte –social, ambiental i econòmic– s'està convertint en el motor de transformació per al sector vinícola.

Comptarem amb la participació de ACCIÓ, l'agència de competitivitat de Catalunya, que ens introduirà en el concepte de valor compartit com a estratègia per a generar impacte positiu. A més, presentarem tres casos d'èxit de cellers que han integrat aquest enfocament en la seva gestió diària: Vallformosa, Família Torres ...

Wine Innovation Week 2025

PENDENT

25 març 2025

PROPERAMENT OBRIREM INSCRIPCIONS, ESTIGUEU ATENTS

Del 25 al 27  de març de 2025, el sector vitivinícola tornarà a reunir-se a la quarta edició de la Wine Innovation Week (WIW) organitzada per INNOVI, un esdeveniment de referència que posa el focus en la innovació en productes i  serveis vitivinícoles.

La WIW 2025 mantindrà el seu format tradicional de tres jornades temàtiques, dedicades a explorar les tendències i avanços més recents en el sector:

25 de març: Viticultura La primera jornada estarà centrada en les tecnologies i processos innovadors aplicats a la vinya. Professionals i experts presentaran solucions sostenibles i eficients per ...

Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.

Activitats anteriors


  • INNOTAST: Tast de nous productes amb base vi

    Centre Àgora - Vilafranca del Penedès

    Els INNOTAST tenen com a objectiu donar a conèixer noves maneres de consumir vi. 

    En aquesta primera edició ens centrarem en els vins amb baixa graduació. Les noves tendències apunten cap aquests tipus de productes i és tot un repte aconseguir que aquesta reducció no malmeti la seva qualitat. Després d’explicar la tendència cap aquesta tipologia de productes i com es poden aconseguir tècnicament, es farà un tast de diferents productes existents al mercat. Aquesta jornada està especialment dirigida a enòlegs i departaments de vendes i estratègia dels cellers.

  • Celebració 15 anys INNOVI

    VINSEUM

    Acte de celebració dels 15 anys d'INNOVI.

    Exclusiu per a socis i sòicies d'INNOVI, rebreu invitació via correu electrònic.

    Assistència limitada a 2 persones per empresa sòcia. 

    Preguem confirmació. 

    Programa de l'acte:

    14:00 Benvinguda14:15 Dinar networkingPresentació nou logo d'INNOVIPresentació video dels 15 anysReconeixements16:30 Brindis d'aniversari16:45 Visita al Vinseum

  • Estratègies d’adaptació de la vinya als efectes del canvi climàtic

    Falset - VITEC

    Que el canvi climàtic provoca danys a la vinya és indiscutible. Principalment, l’augment de la intensitat de les sequeres i les onades de calor alteren les fases fenològiques i augmenta la incertesa davant la qualitat de la producció. És per això que el sector ha d’adoptar mesures de mitigació i adaptació als efectes del canvi climàtic. La jornada tractarà algunes d’aquestes mesures, com l’aplicació d’estratègies per millorar l’aprofitament dels recursos hídrics, la implantació de l’agricultura regenerativa com a solució basada en la naturalesa, així com la recuperació de la biodiversitat de l’entorn per exercir un control biològic de plagues i ...

  • Curs de Poda a Portugal

    Curs de Poda a Portugal. 

    Academia de Poda d'INNOVI.

  • Com la futura legislació pot afectar al sector

    Aquesta jornada tècnica té com a objectiu oferir una visió completa sobre les futures legislacions, tant aquelles de pròxima aplicació com les que es preveuen a llarg termini. L’evolució legislativa és sovint un factor determinant per a la innovació, i mantenir-se al dia és essencial per adaptar-se als canvis amb èxit. La jornada serà especialment útil per a professionals i empreses que vulguin anticipar-se a les noves normatives i entendre com afectaran als seus sectors i models de negoci.

  • Indústria 5.0: Com l'inteligencia artifical pot ajudar al sector vitivnicola? Exemples i experiències

    Neàpolis - Rambla de l'Exposició, 59, 08800 Vilanova i la Geltrú, Barcelona

    Public objectiu: Jornada està dirigida a professionals del sector vitivinícola, incloent productors, enòlegs, tècnics, empresaris i qualsevol altra persona interessada en la digitalització i l’ús de noves tecnologies com la intel·ligència artificial (IA) i l’Internet de les Coses (IoT). L’objectiu és proporcionar-los una visió pràctica i aplicada per millorar processos, optimitzar recursos i avançar cap a un futur més eficient i sostenible.

    Les noves tecnologies permeten millorar processos i estalviar certes tasques de menys valor econòmic. Alhora, la traçabilitat s'erigeix com un dels elements de confiança de cara al futur. Amb tot això, volem transmetre quines opcions i usos hi ...

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies