Consulta el programa https://www.wineinnovationweek.com/
2 abril 2025
El pròxim 2 d’abril des del CWP organitzen la jornada “Compensació de la petjada hídrica i crèdits d’aigua: cap a nous models de gestió”.
Com funcionen els crèdits d’aigua? Quines són les principals mesures de compensació de la petjada hídrica i com poden contribuir a la sostenibilitat empresarial i territorial? En aquesta sessió explorarem el concepte de compensació hídrica i de crèdits d’aigua, analitzant les mètriques i certificacions clau que avalen aquestes pràctiques. A través de ponències d’experts i la presentació d’experiències internacionals i casos d’èxit a Catalunya, descobrirem com aquestes estratègies poden ajudar empreses i institucions ...
Assemblea General ordinària de socis i sòcies d'INNOVI!
No t'oblidis d'inscriure!
Ordre del dia
1. Benvinguda
2. Aprovació, si s’escau, de l’acta de l’anterior assemblea ordinària
3. Aprovació, si s’escau, de les altes i baixes d’associats.
4. Presentació de l’informe de gestió tècnica.
· Principals indicadors
· Projectes i propostes
· Formació i capacitació
· Altres informacions de gestió
5. Presentació de l’informe econòmic:
· Estat de comptes 2024 i tancament comptable.
· ...
WEBINAR IMPARTIT EN ANGLES
La sostenibilitat en la indústria vitivinícola és més que una tendència; és una necessitat. Amb els costos energètics en augment i la gestió de l’aigua convertida en un repte global, el sector del vi té una gran oportunitat per millorar la seva eficiència i reduir la seva petjada ambiental.
Quin és el repte?
Produir vi requereix una gran quantitat d’aigua i energia, des de la vinificació fins a l’embotellat. Molts cellers ja estan adoptant tecnologies innovadores per optimitzar aquests recursos, però encara hi ha un llarg camí per recórrer.
Quines solucions hi ha?
En el nostre ...
Pàgina per realitzar el pagament dels cursos de poda de respecte.
Centre Àgora - Vilafranca del Penedès
La Wine Innovation Week (WIW) d’INNOVI és una oportunitat única per a conèixer les darreres tendències i novetats al món del vi. Aquesta jornada serà l’acte de presentació d’aquest congrés anual organitzat per INNOVI, que enguany tindrà lloc el 25, 26 i 27 de març. Durant aquests tres dies que dura el congrés, empreses de la cadena de valor vitivinícola compartiran les seves experiències i projectes innovadors.
Programa9.45 h Acreditacions i recepció d’assistents10.00 h Benvinguda i presentació, Joan Gené, Director General de l'INCAVI i Mireia Torres, Presidenta d’INNOVI, directora de l’àrea d’innovació de Família Torres i directora de ...
Centre Tecnològic del Vi (Falset)
Aquesta jornada pretén explicar la importància de l’anàlisi i control de qualitat en l’elaboració de vi, detallant quins paràmetres i en quins moments dur a terme cada una de les anàlisis.
L’objectiu de la jornada és re lexionar sobre quina informació analítica es necessita en cada moment per a dur a terme les decisions més encertades en cada una de les operacions de celler, sempre amb l’objectiu d’elaborar vins de qualitat i estables des d’un punt de vista sensorial i químic.
ONLINE
Aquesta jornada té com a objectiu explorar el present i el futur de la robotització a la vinya, analitzant les solucions actuals i els desenvolupaments tecnològics emergents. Mitjançant la participació d’experts i professionals del sector, es compartiran experiències reals, nous projectes i les innovacions presentades al World Fira Toulouse 2025. La trobada pretén generar debat i reflexió sobre com la tecnologia pot millorar la sostenibilitat i l’eficiència en el sector vitivinícola, identificant necessitats i oportunitats per a la seva implementació.
Centre Àgora
Taller per dissenyar l'estratègia de suport a la comercialització dels microcellers
ONLINE
Durant el seminari web, aprendràs com les tecnologies modernes, com el kit de prova CyFlow™ BrettCount, ajuden a garantir la qualitat del vi i a detectar i prevenir precoçment l’alteració microbiana.
Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès
El proper 19 de febrer, us convidem a participar a la jornada "Reutilitzar per innovar: Jornada sobre el futur de les ampolles al sector del vi" a l'Escola d’Enoturisme de Catalunya, a Vilafranca del Penedès, una jornada dissenyada per a professionals del sector vinícola que volen impulsar la innovació i la sostenibilitat al sector
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.