NEWS

  • Fires de maig: Com afrontem la sequera: De les pràctiques agronòmiques al reg

    Vinseum, plaça de Jaume 1, 08720 Vilafranca del Penedès, Barcelona

    Tant el context actual de sequera com les previsions de canvi climàtic ens indiquen que l’optimització de la gestió hídrica de la vinya és i serà una prioritat màxima per als viticultors.

    En aquesta jornada diversos experts en el camp de les pràctiques agronòmiques i del reg de suport explicaran diferents aspectes tècnics, legals i experiències associades a aquesta qüestió per obtenir una visió integral de com es poden afrontar els períodes de sequera en el sector.

    08:30 ACREDITACIONS

    08:45 BENVINGUDA I PRESENTACIÓ DE L’ACTE

    LES PRÀCTIQUES AGRONÒMIQUES

    09:00 MODELS D’ESCOLAMENT I EROSIÓ a càrrec d’Andrés Garcia ...

  • Curs de Màrqueting Digital

    Escola d'Enoturisme de Catalunya - Vilafranca del Penedès

    Us presentem el Curs de màrqueting que comença el proper 16 de maig:

    L’activitat dels cellers està exposada al públic, tant pel que fa als productes que comercialitza com a les visites d’enoturisme. Assolir una comunicació efectiva en l’àmbit digital és clau per a poder posicionar les  

    El plantejament del curs és focalitzar els continguts perquè aquests siguin pràctics, aplicats i del propi sector. S’expliquen les diferents eines digitals disponibles a nivell web, xarxes socials , e-commerce i la seva aplicació en l’àmbit d’un celler.

    El temàri a tractar serà:

    Estratègies de  comercialització InternacionalitzacióFonaments de màrqueting digital i  comunicacióRelació amb els ...
  • Presentació del vi dels 50 anys de L’Olivera

    Sala de tast del VINSEUM

    L'Olivera celebra cinquanta anys d'aventura col·lectiva i cooperativa. Per a l'ocasió han preparat un vi molt especial, amb una tirada de 1050 ampolles que no es trobaran al circuit comercial habitual. L’acte comptarà amb Claret i Ariadna Serrahima qui ens parlaran de la importància del disseny al món del vi tot compartint el procés de producció gairebé artesanal de l'etiqueta del Vi dels Cinquanta Anys. A continuació l'enòloga;Clara Griera farà una presentació mentre tenim l'oportunitat de degustar-lo.

    Amb Claret i Ariadna Serrahima i Clara Griera.

    Accés lliure amb reserva prèvia a entrades.vinseum.cat

Modify cookies