MORE INFORMATION

LASTEST NEWS


MORE INFORMATION

EVENTS

  • Tecnologia i innovació en la maquinària vitícola: Cap a una vinya 4.0

    Auditori de Vilafranca del Penedès

    INNOVI, coorganitza amb l'Associació de Viticultors del Penedès, una jornada sobre viticultura i maquinària el divendres 16 de maig, en el marc de les fires de maig de Vilafranca del Penedès.

    Jornada tècnica centrada en la transformaciódigital de la viticultura, amb especial atenció a la maquinària agrícolainnovadora. Experts del món acadèmic, empresarial i tecnològic compartiran elsúltims avanços en robotització, digitalització, agricultura de precisió iconnectivitat, amb l’objectiu de fer realitat una Vinya 4.0 més eficient,sostenible i tecnològica. L’activitat inclourà demostracions pràctiques,ponències i espais de trobada entre professionals del sector. Una jornadaimprescindible per a viticultors, tècnics i empreses que ...

  • Digitalització i tecnologies 4.0 en l’agroalimentació oportunitats, barreres i casos d’èxit

    ONLINE

    Uneix-te a aquesta jornada interclúster per descobrir com la digitalització i les tecnologies 4.0 estan transformant el sector agroalimentari. En col·laboració INNOVI, INNOVACC i el Clúster Food Retail de Catalunya, explorarem casos reals d’innovació en diferents àmbits de la cadena de valor —des del sector vitivinícola fins al carni i el retail. A més, coneixeràs de primera mà les principals línies d’ajuts i subvencions disponibles per impulsar la digitalització a la teva empresa.

    Properament més informació i inscripcions.

  • Microorganismes i qualitat del vi: diagnòstic, control i prevenció

    VITEC (Falset)

    Aquesta jornada pretén posar en valorla importància del control microbiològicdurant l’elaboració dels vins, mitjançantdues qüestions fonamentals.

  • Noves alternatives al sulfurós: cap a una vinificació més saludable

    Cooperativa Unió, Reus

    En aquesta jornada tècnica abordarem les darreres tendències i innovacions en vinificació orientades a reduir o substituir l'ús de sulfurós, promovent pràctiques més saludables i sostenibles. Obrirem la sessió amb una visió general de les tendències clau a càrrec d'INNOVI. Tot seguit, explorarem alternatives enològiques com el projecte GESUVI i noves tècniques físiques com l'aplicació d’altes pressions i la utilització de llum UV-C, presentades per investigadors d'IRTA/INCAVI i UAB-CIRTA respectivament.

    Properament més informació, programa i inscripció. 

  • Optimització de la logística de l'alimentació

    Stand ICIL A158 - SIL Barcelona

    Clúster Digital, Food Retail, In-move, INNOVAC, INNOVI, juntament amb ICIL i amb el suport d’ACCIÓ, organitzen un nou Desayuno de trabajo emmarcat al SIL Barcelona.


Modify cookies