OBSERVATORI INTEL·LIGENT


OFICINA TÈCNICA


L'oficina tècnica actualment està formada per:

Eloi Montcada - Clúster mànager

Enginyer agrònom i postgraduat en gestió ambiental de l'empresa fa molts anys que es dedica a això de la innovació.

Li agrada treballar amb equip.. D'altres aptituds que diu que té és la de bon comunicador, empatia, responsabilitat i molta energia i ganes de treballar.

A part de tenir la responsabilitat de que el clúster funcioni i creixi, també coordina alguns projectes tècnics i manté la relació amb els socis.

Mariona Gonzalo - Communication manager

Tècnica superior en Enoturisme, amb un màster en elaboració de vins, actualment està cursant un Grau de Turisme encarat cap a la sostenibilitat a la UOC per a seguir augmentant els seus coneixements i habilitats.

Ha estat treballant en el sector en diversos cellers i àmbits. És la incorporació més recent d'Innovi, participa en la justificació de projectes i gestió d'aquests.

La podriem definir com una persona molt activa, amb moltes idees i una gran motivació. Té una gran sensibilitat per al medi ambient i la sostenibilitat. Amant del vi i del Penedès com a bona Vilafranquina.



Xavier Paris - Project manager

Graduat en Enginyeria de sistemes Biològics per la UPC, posseïdor d'un Màster en Project Management de la universitat La Salle-URL, i certificat com a PMO-CP per la PMO Global Alliance. Disposa d'experiència en processos de qualitat, així com en la gestió integral de projectes innovadors.

Li agrada treballar en conjunt i debatre sobre les millors maneres de procedir, sent un participant molt actiu en qualsevol mena de conversió. Com gestor de projectes, promou la comunicació entre les diverses parts interessades, i treballa per establir punts d'interès comú que assegurin la viabilitat i el bon ambient de treball.

Alba Vallès - Project manager

Llicenciada en Ciències Polítiques i de l'Administració per la Universitat Pompeu Fabra. Hatreballat com a gestora de projectes de transformació digital, optimització deprocessos i en projectes d’àmbit europeu. Aquesta àmplia experiència lipermetrà poder fer un seguiment del projecte adequadament i aportar una visiócrítica i precisa als elements que aquest projecte vagi generant, per podercrear una eina útil i rigorosa pel sector vitivinícola.

Meritxell Gallart - Project manager

És enginyera en Organització Industrial i va fer un màster en Sistemes d’Informació Geogràfica. Té un bon grapat d’anys d’experiència com a tècnica de dades i gestora de projectes.

Li agrada entendre com funciona la tecnologia i utilitzar-la com a eina per aconseguir els propòsits de projectes ben diferents, sobretot si tenen a veure amb el territori. Com a Coordinadora de Projectes, el que la motiva és entendre les idees de l’equip de persones que l’envolten i facilitar la manera de poder fer-les aterrar a la realitat entre tots.


Gerard Pujol - Project manager

És llicenciat en Biologia (UdG) i disposa d'un màster en Nutrició i Metabolismeper la URV. Té una llarga trajectòria i experiència en la coordinació deprojectes de R+D+i en el sector alimentari, i des de 2005 ha participat enprojectes d'innovació Universitat-Empresa. L'any 2014 va fundar la seva pròpiaempresa d'Innovació i consultoria per a empreses del sector alimentari; gestionant projectes en diverses PIMES i donant suport a startups en un ampliventall de projectes. A més, en Gerard també ha participat en consorcisinternacionals, gestionant projectes a Mèxic, Regne Unit i Itàlia.

Mari Carmen Rodríguez - Responsable d'administració

Formada en l'àmbit administratiu financer on ha pogut desenvolupar les seves habilitats creixent professionalment amb  gran capacitat d'adaptació als canvis, a la gestió del temps, sent resolutiva i proactiva.

En constant re-invenció a nivell formatiu i personal, pragmàtica i apassionada de la planificació.



Kevin González - Suport administratiu

Va cursar el grau mitjà de gestió administrativa l’any 2020-2022, i va realitzar les pràctiques a INNOVI, tot seguit va cursar grau superior d’administració i
finances. Àmplia experiència en el camp administratiu, presentant documentació
i realitzant justificacions de projectes.

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies