Ahir dijous 23 de febrer es va donar el tret de sortida al curs “Eines per a la millora de la competitivitat de Micro i Petits cellers” a l’Empordà. Aquest curs está organitzat pel Clúster Vitivinícola Català INNOVI amb la col·laboració d’ACCIÓ i la DO Empordà.
Aquesta formació compta amb 21 hores de formació i compta també amb un assessorament individualitzat per treballar les necessitats i reptes de cada celler per treballar-ho conjuntament amb un consultor. Els aspectes que es treballen en les hores lectives són:
Alguns dels ponents que passaran per l’aula d’aquest curs són Xavier Ybargüengoitia, qui va ser Director General de la secció de Estates&Wines de LVMH, Xavier Fumanal, consultor i formador, Daniel Gutiérrez, fundador de Kiribatis i Bromptolona, Eva Vicens, periodista i sommelier o Robert Savé de l’Institut de Recerca i Tecnologies Agroalimentàries (IRTA).
Aquest curs és possible gràcies al finançament d’ACCIÓ, del Departament d’Empresa i Treball, de la Generalitat de Catalunya.
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris