Els passats 18 i 19 de febrer, la ciutat de Bordeus va ser l’escenari de la segona trobada del consorci del projecte europeu WatEnerWine, una iniciativa destinada a millorar l’eficiència energètica i la gestió de l'aigua en el sector vitivinícola. La trobada va reunir experts i representants de diverses entitats europees per fer un seguiment del projecte i planificar les properes accions: l’esdeveniment va comptar amb la coordinació d'INNOVI i la participació de INNO'VIN, IFV, EURECAT, CWP i Clust-ER.
Durant la trobada, Agrifood Clust-ER, va presentar els primers resultats d'una enquesta adreçada a cellers de tota Europa. Aquesta iniciativa, realitzada els darrers mesos amb el suport dels socis del projecte, ha comptat amb més de 300 respostes, aportant informació valuosa sobre les principals preocupacions i reptes que afronta el sector.
A més, s’ha llançat la segona fase de l’enquesta, que romandrà oberta per tal que més cellers puguin aportar la seva visió i contribuir al desenvolupament de solucions innovadores. Els interessats poden accedir-hi a través de l’enllaç següent: ➡️ https://lnkd.in/eBwpKsVu.
Des del consorci del projecte #WatEnerWine, agrir a tots els socis i cellers que han participat activament en aquesta iniciativa, i animem a tots els cellers a participar-hi ja que la seva implicació contribueix a impulsar un futur més sostenible i eficient pel sector vitivinícola europeu.
Per a més informació sobre aquest projecte podeu contactar amb avalles@innovi.cat
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris