OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Inici del curs per a la millora de les competències en micro i petits cellers

Wine Business School

Aquest esdeveniment ha vençut

1a sessió: Gestió estratègica

En aquesta sessió es parlarà de temàtiques clau en la gestió d'un celler com són tenir un bon pla estratègic, una estratègia de preus coherent o com crear una marca forta.

Comptarem amb la participació de  Xavier Ybargüengoitia, ex CEO de Estates & Wines (Grup LVMH). Té una llarga trajectòria en direcció de companyies del sector vitivinícola i podrà explicar-nos part de les seves experiències i una visió global del món del vi en els temes de gestió estratègica.

També participaran Josep Mª Faura i Jordi Ibern, membres de SECOT amb una àmplia experiència en consultoria i finances, per fer una breu introducció als fonaments del pla de negoci. És important tenir-ne un? Aquesta part de la sessió tindrà continuïtat el dia 8 de febrer, on treballarem específicament els plans estratègics de cada participant amb les seves pròpies realitats.

---

Aquest curs està organitzat per INNOVI i coorganitzat per la Wine Business School.

El projecte ECPCe (Eines pel canvi estratègic per Petits Cellers) neix del treball d’INNOVI recollint els reptes i necessitats específiques dels micro i petits cellers.

Hi participaran professionals de primer nivell en els seus camps i estarà enfocat a ser aplicable i realista per petits cellers com Christophe Marquet, Director de màrqueting de Covides i professor associat a la Universitat Rovirai Virgili,  Martí Magrinyà,  llicenciat en enologia per la URV amb una llarga trajectòria d'assessorament de petits cellers, David Seijas, ex sommelier del Bulli i responsable del seu projecte Gallina de Piel Wines, Eva Vicens, Directora del diari Vadevi, entre moltes altres personalitats rellevants del sector com podreu veure en el següent quadre amb els horaris:

Serà gratuït pels cellers membres d'Innovi.
Per la resta de cellers petits interessats, el preu per assistir al curs serà de 180€ pel curs complert i de 40€ per a cada sessió individual. Amb el preu del curs complert s'inclou el dinar del dia de l'Empordà.

En cas d’estar interessats en participar-hi, si us plau feu-nos-ho saber a través de comunicacio@innovi.cat


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2022-01-2517:00 2022-01-2520:00 Europe/Madrid Inici del curs per a la millora de les competències en micro i petits cellers Vilafranca del Penedès

Lloc

Wine Business School , Carrer d'Amàlia Soler, 29

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies