OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Hora de la Innovació: Innovacions tecnològiques en la producció de vins

VITIVIN Plataforma online

Aquest esdeveniment ha vençut

Aquesta nova jornada en línia tindrà com a tema central la innovació en metodologies tecnològiques que afecten i intervenen en el procés d'elaboració del vi. Serà de caràcter científic i basat en investigacions recents de diverses universitats i centres de recerca.

Integració de sensòrica de nova generació en cellers catalans com a mètode de suport a la presa de decisions a càrrec de Cecilia Jiménez, Investigadora Científica del CSIC.

Aplicació de les Ultra Altes Pressions per Homogeneïtzació en sucs de fruita i vins per a la millora de la qualitat i la conservació sense additius a càrrec d'Anna Puig, investigadora de l'IRTA i responsable de l'àrea de biotecnologia a l'INCAVI, i Antonio Trujillo, catedràtic de la UAB.

Validació industrial i disseny d'un protocol d'ús de l'àcid fumàric en vins catalans per prevenir la fermentació malolàctica no desitjada a càrrec de  Candela Ruiz de Villa Sardón, Investigadora  de la Universitat Rovira i Virgili.

Jornada en línia gratuïta gràcies a la col·laboració d'INNOVI Clúster Vitivinícola i Vitivin.


Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2024-07-1212:00 2024-07-1213:00 Europe/Madrid Hora de la Innovació: Innovacions tecnològiques en la producció de vins VITIVIN Plataforma online

Lloc

VITIVIN Plataforma online

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies