Els reptes de la viticultura a Catalunya. Present i futur.
Un espai de trobada on reflexionar i compartir estratègies de millora en el conreu de la vinya.
PROGRAMA
10.30 Benvinguda de la jornada a càrrec de Alba Balcells, Directora general de l’INCAVI
10.45 - 11.15 Ponència inaugural sobre la visió de l'estat actual i futur de la viticultura a càrrec d'Ángel Villafranca, President de la OIVE i de Cooperativas Agroalimentarias
11.15 - 11.30 Presentació princials reptes de la vinya a Europa (enquesta a 1000 viticultors i cellers) a càrrec d'Eloi Montcada
11.30 - 12.00 Esmorzar
12.00 - 12.15 Ceps CVP 80, per una viticultura més eficient, a càrrec d'Enric Regull
12.15 - 12.45 La importància de conservar i recuperar el material vegetal a càrrec de Vitis Navarra
12.45 - 13.15 Com podem gestionar els ceps perquè siguin operatius amb la sequera derivada del canvi climàtic a càrrec de Robert Savé
13.15 - 14.00 Taula rodona representativa del teixit vitícola català, moderada per INNOVI
Lluís Coll de Vallformosa
Francesc Pascual de Can Pascual de Gelida
Isabel Vidal, viticultora
Joan Rubió de Cal Tiques
Teresa Martínez de Gramona
14.00 Clausura
La Fassina de Vilafranca del Penedès , Avinguda Catalunya, 22
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris