OBSERVATORI INTEL·LIGENT

Cicle de converses amb els clústers agroalimentaris de Catalunya: Reptes i bones pràctiques d'INNOVI, el clúster vitivinícola català

Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Aquest esdeveniment ha vençut

Des de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya ajuden a fer ressò de la tasca dels Clústers innovadors relacionats amb la cadena de valor agroalimentària.

Vàren iniciar el Cicle amb el clúster FEMAC, de maquinària i medis de producció agrícola, i dedicarem la segona Jornada a parlar amb agents actius del clúster INNOVI, creat l’any 2009. El seu objectiu principal és promoure la competitivitat de les empreses de tota la cadena de valor del sector vitivinícola català mitjançant la col·laboració i la innovació.

Benvinguda
Sr. Miquel Àngel Fúster | President de la Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya
Sra. Sandra Climent | Directora del block Obealimentària de la Comissió d’Economia Agroalimentària el CEC i Sales Manager a Crisolar Nuts
Sr. Ignasi Papell | Membre de la Junta Directiva del Clúster INNOVI i responsable de la unitat de projectes singulars en alimentació i biotecnologia d’Eurecat


Presentació del Clúster INNOVI: membres, activitats i reptes actuals Sr. Eloi Montcada | Clúster manager d’INNOVI

Presentació de tres experiències de bones pràctiques

El projecte LOCALVINO, Implementació de IoT en camp i certificació Blockchain per part de les DOPs per a garantir al consumidor la traçabilitat dels vins espanyols Sr. Antoni Altés Director d’operacions de TACTIC, Terra Alta Consultoria TIC

El projecte OPEN DIGIVINE, xarxa col·laborativa de digitalització i monitoratge agroclimàtic open-data per a la predicció de plagues, minimització de l'ús de fitosanitaris i optimització de la gestió vitícola  Sr. Enric Sunyer, Responsable de viticultura a Herència Altés

El projecte BIODIVERSITAT de l’entorn de les vinyes i qualitat dels vins Sr. Ramón Roqueta Gerent de La Fou Celler

Modera
Sr. Salvador Puig | Enginyer tècnic agrícola, ex-director general de l’INCAVI

Col·loqui amb els ponents i assistents

Cloenda
Sr. Francesc Reguant  | President de la Comissió d'Economia Agroalimentària del Col·legi d'Economistes de Catalunya

En finalitzar es preveu un espai de networking entre els assistents presencials ofert per Crisolar Nuts



Aquest esdeveniment ha vençut

Data i hora


Afegir al calendari 2024-06-0518:30 2024-06-0520:00 Europe/Madrid Cicle de converses amb els clústers agroalimentaris de Catalunya: Reptes i bones pràctiques d'INNOVI, el clúster vitivinícola català Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Lloc

Seu de Tarragona del Col·legi d'Economistes de Catalunya

Comentaris


Per comentar, si us plau inicia sessió o crea't un compte

Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.

i+Porc | Proyecto facePIG

Modificar cookies