El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) promou, en el marc del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), els Matins d’innovació agroalimentària amb el propòsit de conèixer les activitats de recerca i d’experimentació en els diferents sectors productius i obrir un debat.
Per fer-ho, es compta amb els principals organismes que realitzen recerca en un àmbit determinat així com amb la representació d’organitzacions professionals i empreses del sector.
En aquesta edició, que es celebra dins del marc del Projecte Interreg Europe QUALIFY, s’oferirà a representants del sector i dels diferents clústers agroalimentaris catalans, un fòrum on conèixer les últimes tendències en innovació tecnològica amb casos d’aplicabilitat al sector agroalimentari que donin resposta a necessitats o reptes, iconnectar amb entitats punteres en tecnologies avançades amb qui poder dur a terme projectes d’R+D+i.
I tot això amb la finalitat de donar eines, potenciar capacitats i millorar la competitivitat d’aquestes PIME dins d’un entorn local, nacional i internacional.
Sala Raval, CCCB - Centre de Cultura Contemporània de Barcelona
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris