Vols conèixer experiències de posicionament de marques food amb alt valor afegit i a la mateixa sessió posar-ho en pràctica per a la teva marca? Aquesta és la teva sessió, una sessió molt enfocada, pràctica i amb networking entre els socis dels 3 clústers organitzadors (INNOVAC, INNOVI, Clúster Gourmet de Catalunya)
10:00h: Benvinguda.
10:10h: “Del producte a la marca” de la mà de Xavier Ybargüengoitia, ex CEO Estates & Wines (Moët-Hennessy Group - Louis Vuitton Group).
11:00h: Cas pràctic Vins Mestres de la mà de Jaume Vial, director comercial.
11:20h: “La importància del relat en la comunicació del valor afegit del producte”, de la mà de Camil Castellà, soci fundador de l’agència AKTIVA.
12:00h: Coffee break.
12:10h: Ara, com he de fer-ho? Dinàmica de grup entre els assistents.
12:45h: Anàlisi i tast dels productes d’alt valor afegit del mercat.
13:30h: Networking i comiat obert.
Caldes de Montbui (Finca Torre Marimon)
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris