Avaluem l’estat dels ceps en aquest període prolongat de sequera, que continua impactant les vinyes.
Analitzem com aquesta situació afecta la salut de les plantes, així com les repercussions a llarg termini sobre la seva capacitat de producció. A més, abordem diferents estratègies de poda, considerant els objectius que els viticultors poden tenir en compte: prioritzem la producció immediata o, per contra, adoptem mesures per assegurar la conservació i manteniment a llarg termini del cep?
Cada decisió, en aquest context climàtic complicat, té implicacions directes tant en la qualitat del raïm com en la durabilitat de les vinyes, i en aquesta jornada presentem algunes pràctiques per gestionar aquesta situació.
Jornada enmarcada en els actes prèvis al 1r Congrés Ibèric de Poda de la Vinya
Celler Recaredo
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris