La tecnologia està impactant la cadena de valor agroalimentària, generant canvis profunds en els models de negoci tradicionals i facilitant la irrupció de nous actors.
La innovació oberta s'ha convertit en una eina estratègica per atraure i desenvolupar innovació a les principals companyies d'alimentació de tot el món. Aquesta innovació, s’està impulsant gràcies a l’aplicació del model Corporate Venturing, un nou model d’innovació que crea sinergies entre grans empreses i startups.
En aquesta sessió es tractaran els següents temes:
Si vols posar en marxa programes d’innovació oberta i de Corporate Venturing, no et perdis aquesta sessió!
Obtenir coneixement estratègic i tàctic per posar en marxa programes d'innovació oberta i de Corporate Venturing en empreses de la indústria alimentària amb garanties d'èxit.
Una Start-up o una empresa amb ganes d'innovar
Benvinguda
La innovació oberta a l’agenda del CEO. Descobrint el valor estratègic de la col·laboració amb agents externs
José Luis Cabañero, cofundador i CEO de Eatable Adventures
De la cultura innovadora a la inversió en startups. Principals eines d’innovació oberta i Corporate Venturing
Mila Valcárcel, cofundadora i Managing Partner de Eatable Adventures
Inversió en startups. Implicaciones financeres del Corporate Venturing
José Luis Cabañero
Torn de preguntes
Fi de la sessió
Online
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris