El segondia de la WIW estarà dedicat a l'enologia. Diferents empreses innovadores ens mostraran (i demostraran) diferents equips en els camps de la robòtica, sensòrica i digitalització.
Durant tot el matí es faran visites a cellers, per veure en funcionament diferents equips i màquines robòtiques. Concretament visitarem Vallformosa, Codorniu i Incavi. Es farà el desplaçament amb autobús i quedarem a les 9.00 en punt a la plaça Àgora de Vilafranca per sortir junts/es.
Es realitzarà un esmorzar i un dinar on es podrà fer networking amb tots/es les assistents.
A la tarda es realitzaran un seguit de ponències sobre softwares de gestió de celler i hi haurà un espai amb mostradors on conèixer de més a prop les diferents propostes que s'exposaran. Les ponències les farem al Centre Àgora.
Veurem demostracions de Nexpert, Sysmex, Vega Instrumentos, Difmaq, TAI Smart Factory i AIS Vision. Posteriorment també es podrà assistir a ponències d'empreses com TACTIC, Rius & Rius, Grup ICA i Quabu.
Pels associats d'INNOVI l'assistència serà gratuïta.
Per a la resta de persones assistents serà gratuïta només amb esmorzar. Si es vol participar del dinar el preu serà de 20€ per sessió i de 50€ pels 3 dies.
El públic objectiu són persones que treballen al celler, responsables d'enologia, directors/es tècnics/es, responsables I+D, etc.
Podeu consultar tota la informació a la web de la WIW: www.wineinnovationweek.com
Este proyecto ha recibido el apoyo del Ministerio de Industria, Comercio y Turismo, dentro del marco del Plan de Recuperación, Transformación y Resiliencia, en la convocatoria 2021b de ayudas a Agrupaciones Empresariales Innovadoras con el objeto de mejorar la competitividad de las pequeñas y medianas empresas.
Comentaris